Télikertek

Napjainkban a télikertek reneszánszát éljük, télikert használatával a napenergia passzív felhasználásával különösen a tavaszi és őszi időszakban fűtési energiahasznosítást valósíthat meg. A télikerteknek köszönhetően otthonába varázsolhat egy hangulatos, világos, növényekkel díszített nappalit, étkezőt, dísz vagy úszómedencét, évszaktól független egész évben használható teraszt, így családi fészkébe élvezheti a beáradó napfényt a természet közelségét.

Télikertek vázszerkezete acélmag erősítésű PVC profilszerkezetből áll. A vázszerkezet nyílászáróval való kitöltését alapvetően az befolyásolja, hogy hogyan és milyen funkcióra szeretnénk használni télikertünket, amit toló rendszerű nyílászárókkal nyári időszakban teljesen nyitottá tehetünk, és így fedett teraszként használhatunk. A lakótérként használt télikertnél csak a kertkapcsolati oldalon alkalmazhatunk nagy nyíló felületeket.

Télikertek fedésére használhatunk polikarbonát, vagy üveg héjalást. A Magyar klimatikus környezetnek tökéletesen megfelel a polikarbonátfedés, mely árnyékolása (természetes vagy mesterséges) a nyári időszakban célszerű déli, délnyugati tájolás esetén.

Egyedi tervezési és gyártási lehetőségeink kihasználásával az Ön elképzelése és a használni kívánt funkció alapján különféle formákat valósíthatunk meg. Teljes körű szolgáltatással kívánunk társa lenni a megvalósításban, mint tanácsadás, felmérés, tervezés, gyártás, kivitelezés, szállítás, helyszíni szerelés.

Beépítési lehetőségek

beépítési lehetőségek