Profil

Nyílászáróinkat kiváló minőségű, hőhídmentes, színtartó, ütésálló, öt légkamrás PVC profilokból készítjük. Alkalmazott profilrendszereink a Belga gyártású Deceuninck INOUTIC ARCADE profil, valamint a Wymar Serie 2500 profil, Wymar Serie 2500 egyenes szárnyú és Wymar Serie 2500 gömbölyített szárnyú (Ausztria szárnyas) kivitelben, szürke gumizással, acélmerevítéssel.

- Deceuninck INOUTIC ARCADE ötkamrás profil jellemzői:
A tervezők, építészek, felhasználók részére a lekerekített vonalvezetésű profilok a jövő ablakrendszerét kínálják, amely ideális átmenetet képez a beltér és kültér között.
A profilrendszer 71mm-es beépítési mélysége az öt légkamra a két körbefutó tömítés megbízható szél- és csapóeső- védelmet valamint kiváló hőszigetelést biztosít, amely fűtési energia megtakarítást eredményez. Masszív formázott merevítők, stabil ablakszerkezet, 12 és 44 mm közötti üvegezési vastagság, ami lehetővé teszi a háromrétegű üvegezést is.
Tok és szárny fóliák és színek gazdag választéka, a fehér profilok gumitömítése szürke a színeseké fekete. DIN 18545 szerinti üvegezőléc fokozott betörésvédelem.

- Wymar Serie 2500 ötkamrás profil jellemzői:
Olyan csúcsminőségű profil, mely kifejlesztésének elsődleges célja volt, hogy a keskenyebb 60 mm beépítési mélységű profilrendszer maximális üvegfelületet biztosítson a késztermékben, így sokkal világososabbak a nyílászárók. A Wymar rendszer alkalmazkodik a szélsőséges üvegezési igényekhez az egy rétegű üvegezéstől egészen a 31mm-es dupla üvegszélességig. A szárny 8mm szélesen zár a tokra ez garantálja a maximális víz és szélállóságot. Euro szabványos nútjához (az a hely ahova a vasalat kerül) minden európai betörés elleni vasalat rendszer alkalmazható. Egyenes- és gömbölyített- profillal is rendelhető.