Profil

Nyílászáróinkat kiváló minőségű, hőhídmentes, színtartó, ütésálló, öt illetve 6 légkamrás PVC profilokból készítjük. Alkalmazott profilrendszereink a Belga gyártású  ARCADE és EFORTE profil, valamint a DECO 71-es profilrendszer.

A tervezők, építészek, felhasználók részére a lekerekített vonalvezetésű profilok a jövő ablakrendszerét kínálják, amelyek ideális átmenetet képeznek a beltér és kültér között.
Deceuninck INOUTIC ARCADE valamint a DECCO71 profilrendszer 71mm-es beépítési mélysége az öt illetve hat légkamra a két körbefutó tömítés megbízható szél- és csapóeső- védelmet valamint kiváló hőszigetelést biztosít, amely fűtési energia megtakarítást eredményez. Masszív formázott merevítők, stabil ablakszerkezet, 12 és 44 mm közötti üvegezési vastagság, ami lehetővé teszi a háromrétegű üvegezést is.

Arcade Decco

A Deceuninck INOUTIC EFORTE profil kis energiaigényű és passzívházakhoz készült 6 kamrás profil. Erős horganyzott merevítés, stabil ablakszerkezet jellemzi.  A profilrendszer 84mm beépítési mélysége akár 56 mm üvegezési vastagságot is lehetővé tesz. A 25mm mély üvegsüllyesztés optimális hőszigetelést eredményez és megelőzi az ablak párásodását. Az EFORTE profilrendszer az ütköző- és a középtömítés mellett extra tömítéssel is rendelkezik a szárny üveg alatti részén.
Tok és szárny fóliák és színek gazdag választéka, a fehér profilok gumitömítése szürke a színeseké fekete. DIN 18545 szerinti üvegezőléc fokozott betörésvédelem.

Eforte