Fehér ALU Kft.

Herczog Tamás - ügyvezető igazgató

Herczog Tamás
ügyvezető igazgató

A Fehér Alu Kft. a Fehér cégcsoport 1998-ban megalakult vállalata. A cég fő tevékenységi köre az alumínium nyílászáró szerkezetek (ablakok, ajtók, automata ajtók, függönyfalak, üvegtetők, télikertek) tervezése, gyártása és helyszíni beépítése. Cégünk a megalakulása óta dinamikusan fejlődik, nettó árbevételünk 2007-ben már meghaladta az 1,1 milliárd forintot, így a Fehér Alu Kft. az iparág meghatározó vállalkozásai közé tartozik.

Növekvő megrendelés-állományunk szükségessé tette új üzemcsarnok és iroda építését. A XXI. századi igényeknek megfelelően kialakított, 6000 m²-es telken megépített, 1500 m²-es új gyártócsarnokunk Székesfehérváron, az Alba Ipari Zónában biztosít helyet termelésünknek.

Az alumínium nyílászáró szerkezetek gyártását főként Schüco (német) és Gastaldello (olasz) profilrendszerekből végezzük, de igény esetén más profilokból is vállaljuk a szerkezetek gyártását. Az alumínium nyílászárók a nagyobb igénybevételnek is megfelelnek, mindemellett rendkívül időtállóak, így irodaházak, közintézmények, áruházak, autószalonok és ipari csarnokok nyílászáróiként is tökéletesen funkcionálnak. Termékeink között megtalálhatóak továbbá a Gastaldello rendszer alufa nyílászárói is, amelyek exkluzív megjelenésük mellett „ötvözik” a strapabíró alumínium nyílászárók és a természetes hatást nyújtó fa nyílászárók előnyös tulajdonságait.

Fehér Alu csarnokStatikai vagy építészeti szempontból gyakran van igény a függönyfalas kialakításra. A függönyfalak, üvegtetők, télikertek a külső megjelenésben eltérő látszóbordás, félstruktúrális vagy strukturális kialakításúak lehetnek. Az alumínium profilok felületkezelése tetszőleges RAL színre történő porszórással történik.

A nyílászárókat, a funkciót és esztétikát egyaránt szem előtt tartva üvegezzük (speciális hővédő, reflexiós, hangszigetelő és biztonsági üvegekkel) és veretezzük (különféle kilincsekkel, fogantyúkkal, zárakkal, ajtócsukókkal, automatikákkal, ablaknyitó motorokkal).