Fehér ALU Kft.

       

Gyöngy Krisztián

vállalkozási igazgató

Herczog Tamás

ügyvezető igazgató

Cseh András

műszaki igazgató

A Fehér Alu Kft. a Fehér cégcsoport 1998-ban megalakult vállalata. A cég fő tevékenységi köre az alumínium nyílászáró szerkezetek (ablakok, ajtók, automata ajtók, függönyfalak, üvegtetők, télikertek) tervezése, gyártása és helyszíni beépítése. Cégünk a megalakulása óta dinamikusan fejlődik, nettó árbevételünk 2007-ben már meghaladta az 1,1 milliárd forintot, így a Fehér Alu Kft. az iparág meghatározó vállalkozásai közé tartozik.

Növekvő megrendelés-állományunk szükségessé tette új üzemcsarnok és iroda építését. A XXI. századi igényeknek megfelelően kialakított, 6000 m²-es telken megépített, 1500 m²-es új gyártócsarnokunk Székesfehérváron, az Alba Ipari Zónában biztosít helyet termelésünknek.

Az alumínium nyílászáró szerkezetek gyártását főként a német SCHÜCO profilrendszerekből végezzük, de igény esetén más profilokból (pl. WICONA, ALIPLAST, stb.) is vállaljuk a szerkezetek gyártását. Az alumínium nyílászárók a nagyobb igénybevételnek is megfelelnek, mindemellett rendkívül időtállóak, így irodaházak, közintézmények, áruházak, autószalonok és ipari csarnokok nyílászáróiként is tökéletesen funkcionálnak. 

Fehér Alu csarnok

 

A folyamatos fejlődés és a minőség, környezetvédelem és munkabiztonság iránti elkötelezettség megkövetelte, hogy termékeink teljesítsék a független minősítő szervezetek tanúsítványai által szavatolt megbízhatóságot, így 2012-ben bevezettük a minőségirányítási (ISO 9001 szabvány), a környezetirányítási (ISO 14001 szabvány) és a munkahelyi egészségvédelmi és biztonság irányítási (MSZ 28001 ) rendszereket.